Wimperextensions

Behandelingen en tarieven vindt u onderaan de pagina.


Bij de wimperextensions techniek one bye one, worden er 1 voor 1 haartjes toegevoegd aan uw eigen wimpers. Bij de volume techniek, worden er meerdere haartjes per eigen haartje geplaatst. Deze techniek zorgt er voor dat de extensions meegroeien in het eigen groeiproces van uw natuurlijke wimperhaartjes. Per oog heeft u maarliefst 80 tot 150 wimperhaartjes. Deze haartjes hebben allemaal een eigen groeiproces die gemiddeld zo'n acht weken duurt per haartje, oftewel de wimpercyclus. Deze cyclus bestaat uit drie verschillende fases;

  • Actieve groeifase -                                                                                                                  
Deze haartjes worden ook wel ''babyhaartjes'' genoemd.
Dit zijn haartjes die per dag ongeveer 0.16 mm groeien en nog erg teder zijn.
  • Overgangsfase -
In deze fase zijn de wimperhaartjes goed gesetteld en hebben ze al een langere tijd kunnen aansterken.
  • Rustfase -
Dit is de laatste fase van de wimpercyclus.
Na enige tijd zullen de haartjes uitvallen, en komt er een nieuw haartje voor in de plaats. 
  • Startfase -
Hier begint alles opnieuw, en de wimper zal in de groeifase zich opnieuw ontwikkelen.

Het is dus volkomen normaal dat er wimperextensions zullen verdwijnen, omdat deze zijn bevestigd aan uw natuurlijke wimpers die na verloop van tijd uitvallen.Wanneer uw eigen wimpers uitvallen, zullen de extensions door de techniek geen schade veroorzaken.

Om een mooi resultaat te behouden wordt er een refill-behandeling geadviseerd. Vaak vindt deze refill plaats tussen de 2-4 weken nadat er een volledige set is geplaatst. Tijdens deze refill worden er weer nieuwe wimperextensions toegevoegd. Hierdoor is het volledige oog weer opgevuld en behoudt u een mooi resultaat. Afhankelijk van uw eigen wimperhaartjes wordt er de juiste extension uitgekozen die past bij uw oog en uw natuurlijke haartje, voor het mooiste resultaat. Er zijn namelijk verschillende lengtes en krullen waardoor er verschillende looks gecreeerd kunnen worden. Dit wordt uiteraard met u besproken voor de behandeling. 

Ook is het mogelijk om op locatie te komen. Aan deze optie zijn wel reiskosten verbonden. Om deze behandeling te verrichten, heb ik mijn certificaat afgerond met goed gevolg bij LivLashes, de grootste wimperopleider van Nederland.


         Tarieven Reiniging
Wimperextensions reinigingsbehandeling                            €4,99,-  (prijs inclusief extra wimperborsteltje)
Neicha eyelash foam cleanser 40ml losse verkoop             €15,-
Ontvang €5-, korting op de Neicha eyelash foam cleanser in combinatie met een nieuwe set Wimperextensions! (combinatieprijs losse verkoop €10.-)
Klik hier om meteen naar de desbetreffende pagina te navigeren voor meer informatie.