Nagels

        

Nette verzorgde nagels, acrylnagels, gellak... Mooie nagels hebben is bij vele vrouwen tegenwoordig een pré. Met diverse behandelingsmogelijkheden krijgt u een resultaat waar u weer weken mee vooruit kunt.

Voor nagelverleningen werk ik voornamelijk met acryl. Acryl bestaat uit poeder en een vloeistof die samen een bolletje vormen. Dit bolletje acryl zorgt voor een harde, stevige substantie die zicht hecht aan de nagelplaat en aan de lucht droogt. Acryl nagels zijn enorm stevig. Ze zijn minder kwetsbaar door de hardheid en gaan daarom lang mee. Bent u een nagelbijter? Dan is acryl uw uitkomst!

Doordat uw natuurlijke nagels blijven groeien, zal er uitgroei ontstaan aan het begin van uw nagelplaat. Hierdoor zult u (afhankelijk van uw nagelgroei) na +/- 3 weken deze uitgroeien moeten laten opvullen om lifting tegen te gaan (het loslaten van de acryl aan het begin van de nagelplaat) zodat u extra lang kunt genieten van uw nagels. 

Bent u opzoek naar een vrolijk kleurtje of schitterende glitters? Ook dit is mogelijk! U kunt namelijk kiezen uit meer dan negentig verschillende kleuren. Deze gellak kan worden gebruikt op acryl nagels, maar ook op uw natuurlijke handnagels en/of teennagels. Hierdoor profiteert u van wekenlange mooie nagels. (Tip! Erg handig voor bijvoorbeeld vakantie!)  

Tarieven Opvullen/ Refill & Reparatie 
Het opvullen van acryl dient binnen 4 weken na het plaatsen van een nieuwe set of vorige behandeling te worden gereserveerd. Wanneer er een uitgroei van meer dan 4 weken is ontstaan, wordt er een nieuwe setprijs berekend. Mochten er nagels zijn afgebroken of beschadigd wordt er een reparatieprijs per nagel in rekening gebracht. Wanneer er twee of meer nagels moeten worden gerepareerd wordt er een nieuwe setprijs berekend.


Gebruikte verzorgingsproducten zijn ook los verkrijgbaar.


*Let Op! De tarieven op deze website zijn leidend! Druk- en zetfouten voorbehouden.


Op uw nieuwe kunstnagels wordt door Jas-Mijn Looks  een garantie afgegeven. De garantie op uw kunstnagels geldt een week. Als uw nagels binnen een week buiten uw schuld om niet goed zitten dan worden de nagels kosteloos gerepareerd.Om van de garantie op uw kunstnagels gebruik te kunnen maken moeten u wel aan onderstaande voorwaarden voldoen:
• U heeft uw nagels niet gebruik als gereedschap voor in huis, bijvoorbeeld bij het schoonmaken of bij het open van een verpakking.
• U gebruik geen medicijnen die van invloed zijn op de gesteldheid en hechting van uw nagels.
• U bent 18 jaar of ouder. Bij een leeftijd onder 18 jaar hechten de kunstnagels minder goed aan het nagelbed.
• U bent geen nagelbijter.
• De schade aan uw nagels is niet toegebracht door derden.
• Bij zichtbare slechte verzorging van de nagels is garantie ook uitgesloten.Jas-Mijn Looks onthoudt zich van aansprakelijkheid bij nalatigheid van bovenstaande regels.*