WenkbrauwenStrakke, in vorm gebrachte wenkbrauwen zijn helemaal van deze tijd. Door ze in model te brengen door middel van epileren en te verven krijgt u een meer uitgesproken gezicht. Het is mogelijk alleen de wenkbrauwhaartjes te verven, of ook gedeeltelijk de hoofdhuid. Wanneer u er voor kiest om ook de hoofdhuid te verven zal dit een zachte waas behouden waardoor de wenkbrauwen nog meer gemodelleerd zullen lijken. Hierdoor zult u de eerste dagen ook weinig tot geen gebruik hoeven maken van wenkbrauwpotloden, brow promades of andere wenkbrauwproducten. De kleur zal na mate de dagen verstrijken, van de hoofdhuid vervagen. Ervaar je vakantie zonder problemen bij het zwemmen en/of  zonnebaden! Er wordt gewerkt met producten van het merk Intensive.
Kleuren van intensive geven een intensere kleur op de wenkbrauwen in vergelijking met andere merken wimper-, wenkbrauw verf.
U kunt uw behandeling ook combineren met het verven van uw wimpers. Bekijk hieronder de tarieven en de mogelijke combinaties.
Voor en na