Reinigen


Als extra optie kunt u uw wimperextensions laten reinigen zodat u zeker weet dat er na verloop van tijd geen vuilophoping ontstaat. Uw extensions zullen worden gereinigd met eyelash foam cleanser van het merk Neicha, speciaal gemaakt voor extensions. Deze eyelash foam cleanser tast de lijmbonding niet aan en verwijderd vuil en stofresten. Uw wimpers zullen weer volledig worden geborsteld en ontward. Neicha foam cleanser is ook los verkrijgbaar in de salon. Uiteraard kunt u met behulp van de foam ook thuis uw wimpers reinigen. 

Tarieven
Wimperextensions reinigingsbehandeling                            €4,99,-  (prijs inclusief extra wimperborsteltje)
Neicha eyelash foam cleanser 40ml losse verkoop             €15,-
Ontvang €5-, korting op de Neicha eyelash foam cleanser in combinatie met een nieuwe set Wimperextensions! (combinatieprijs losse verkoop €10.-)

Deze speciaal ontwikkelde olievrije Neicha Foam Cleanser kan dagelijks worden gebruikt zonder de hechting van de extensions te verzwakken. Door deze cleanser hechten de extensions nog beter en het maakt het gebruik van een een primer overbodig.

Dagelijks gebruik draagt zorg aan gezonde wimpers en zorgt voor een diepe reiniging van de huid rondom de wimpers.

Allantoine en Glycerine zorgen voor een effectieve verwijdering van make-up en vuil. 

 

Gebruiksaanwijzing:

Reinig de wimpers met de Foam Cleanser, gebruik hiervoor een reinigings/wimperborsteltje. Spoel goed na met een oogspoeling of water. Laat goed drogen of blaas droog met een luchtpompje. Borstel hierna uw wimpers weer in model.